2551080600 6945806697 Μαζαράκη Κωνσταντίνου 7, Αλεξανδρούπολη info@giannoulis-engineering.gr
 
     
     
     
     
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Με την ποιότητα, την καινοτομία και τον επαγγελματισμό στο επίκεντρο,
επιτυγχάνουμε αποτελέσματα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. 

 
 
     
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 Έκδοση οικοδομικών αδειών


Ο πολιτικός μηχανικός Γιαννούλης Νικόλαος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την έκδοση οικοδομικών αδειών, επιτρέποντας στους πελάτες του να ξεκινήσουν τα οικοδομικά τους έργα με σιγουριά και συμμόρφωση προς τους κανονισμούς.

 Μελέτες - επίβλεψη τεχνικών έργων


Ο Γιαννούλης Νικόλαος είναι ειδικευμένος στις μελέτες και την επίβλεψη τεχνικών έργων, εξασφαλίζοντας την υλοποίηση των έργων σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.

 Έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου


Ο Γιαννούλης Νικόλαος προσφέρει την υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες να διατηρούν την τεκμηριωμένη κατάσταση των ακινήτων τους.

 Τακτοποιήσεις Αυθαιρέτων


Οι τακτοποιήσεις αυθαιρέτων αποτελούν μια από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του Γιαννούλη Νικόλαου, προσφέροντας λύσεις για τη νομιμοποίηση παράνομων κατασκευών.

 Έκδοση αδειών μικρής κλίμακας


Με την εμπειρία του, ο Γιαννούλης Νικόλαος διαχειρίζεται την έκδοση αδειών μικρής κλίμακας, βοηθώντας τους πελάτες να αναπτύξουν μικρά έργα και επενδύσεις με συνοχή και νομιμότητα.

Ανακαινίσεις καταστημάτων μελέτη και κατασκευή


Ο Γιαννούλης Νικόλαος εξειδικεύεται στη μελέτη και την κατασκευή ανακαινίσεων καταστημάτων, βελτιώνοντας το εμπορικό περιβάλλον με αποτελεσματικότητα και στυλ.

 Ανακαινίσεις διαμερισμάτων


Ο πολιτικός μηχανικός Γιαννούλης Νικόλαος αναλαμβάνει ανακαινίσεις διαμερισμάτων, με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργώντας χώρους άνετους και λειτουργικούς.

 Εξοικονομών κατ΄οίκον


Ο Γιαννούλης Νικόλαος προσφέρει υπηρεσίες εξοικονόμησης ενέργειας κατ' οίκον, βοηθώντας τους πελάτες να μειώσουν το κόστος των ενεργειακών τους αναγκών και να προστατεύσουν το περιβάλλον

 Μεταλλικά κτίρια


Ο πολιτικός μηχανικός Γιαννούλης Νικόλαος είναι εξειδικευμένος στη μελέτη και την κατασκευή μεταλλικών κτιρίων, δίνοντας ζωή σε εντυπωσιακές και ανθεκτικές κατασκευές

 Στατικές μελέτες


Ο Γιαννούλης Νικόλαος προσφέρει υπηρεσίες στατικών μελετών, εξασφαλίζοντας ότι κάθε κατασκευή είναι ασφαλής και συμμορφώνεται με τους τεχνικούς κανονισμούς.