2551080600 6945806697 Μαζαράκη Κωνσταντίνου 7, Αλεξανδρούπολη info@giannoulis-engineering.gr
 
     
     
     
     
     
     
     
  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Giannoulis Engineering | Τεχνικό Γραφείο Αλεξανδρούπολη
 
 
     
     
     
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
     
  ΠΡΟΦΙΛ

Ο Νικόλαος Γιαννούλης είναι πολιτικός μηχανικός με μια πορεία που ξεκίνησε από το 2008...

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα, το τεχνικό γραφείο Giannoulis Engineering έχει δημιουργήσει ένα φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει κάθε ανάγκη. Αναλαμβάνουμε έργα και προκλήσεις κάθε μεγέθους, παρέχοντας πάντα ολοκληρωμένες και προσαρμοσμένες λύσεις. Το γραφείο μας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και εξυπηρετεί  την πόλη μας αλλά και όλη τη Θράκη.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Το τεχνικό γραφείο Giannoulis Engineering προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη στον τομέα του.

Με την τεχνική του επάρκεια και την εμπειρία του, είναι σε θέση να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών του. Συνεργάζεται με εξειδικευμένους συνεργάτες που ενισχύουν την ικανότητά του να παρέχει ακόμη πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Αυτή η συνεργασία εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα σε κάθε έργο.

Το τεχνικό γραφείο Giannoulis Engineering δεν επιδιώκει μόνο την ολοκλήρωση των έργων, αλλά και την προώθηση της αρτιότητας και της ποιότητας σε κάθε πτυχή της εργασίας του. Η δέσμευσή του στην επαγγελματική αρτιότητα είναι εγγύηση για την ποιότητα του έργου που προσφέρει.

 
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
 
  Επαγγελματική αφοσίωση σε κάθε έργο.


Κάθε έργο που αναλαμβάνει του τεχνικό γραφείο Giannoulis Engineering αντιμετωπίζεται με αφοσίωση και σοβαρότητα. Βασικός στόχος του πολιτικού μηχανικού Γιαννούλη Νικόλαου είναι η επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για τους πελάτες του, εργαζόμενος με προσήλωση και επιμέλει σε κάθε λεπτομέρεια.

 
     
 
 
 
 
 
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ